The Future Kick

Sensei Roel Valentijn , een geboren vechter. Hij was goed in het motiveren en begeleiden van zijn leerlingen, vooral als deze een moeilijke taak stonden te wachten. Veel tijd en energie stak deze geboren vechter in zijn leerlingen, zo ook in zijn privé tijd begeleidde hij zijn leerlingen. Sensei Roel verdiepte zich erg in de geschiedenis van diverse vechtsporten en bouwde goede contacten op in de vechtwereld. Sensei Roel Valentijn heeft de 2e Dan behaald. Helaas moest hij door omstandigheden het lesgeven verminderen en is er uiteindelijk helaas mee gestopt. Toen bereikte in 2001 ons een verschrikkelijk bericht, de onvergetelijke Sensei Roel was overleden. Dit was voor de Kempo wereld een enorme schok die moeilijk te verwerken was. We zullen u nooit vergeten sensei Roel Valentijn.

Sportschool ‘The Future Kick’ is opgericht door de Nederlandse Kampioen Achmed Sellami in 1995. Sensei Achmed heeft meerdere malen de NK titel weten te bemachtigen. Sensei Achmed heeft naast Shaolin Kempo, jaren Wing Chun en Kickboksen beoefent. Hij begon les te geven vanaf 1995 in de sport Kempo en nu ook in Kickboxing.

In 2003 is Sensei Achmed bekend geworden door de televisie programma Veronica’s Fightmaster waar hij goede prestatie heeft neer gezet en Kempo op de kaart gezet heeft. Na het programma heeft hij contact gehouden met Voormalige Wereld kampioen Kickboksster en boksster Lucia Rijker en vechtsportspecialist Ron Smoorenburg.

Achmed is niet te remmen, hij is altijd blijven trainen en zo heeft hij ook met Ron Smoorenburg getraind en zijn tot op de dag van vandaag naast goede trainingspartners ook vrienden. Het streven is om één keer per jaar bij elkaar te komen om de kennis en vaardigheden bij te trainen. Ron Smoorenburg begeleidt Sensei Achmed momenteel nog steeds in martial arts films.

Onze sportschool neemt ook deel aan verschillende stijlen wedstrijden, Kempo, All Style en Full Contact (Kickboxer). Onze leden slepen wel jaarlijks verschillende prijzen en titels binnen, dankzij een goed trainingsschema, een goede trainingssfeer en goede inzet van de leerlingen, die met hart en nieren er voor willen gaan. Doorzetten en nog eens doorzetten. De sportschool wil de talenten blijven ontwikkelen en de ontwikkeling is oneindig.

Om professionele trainingen te kunnen geven wordt Sensei Achmed ondersteund door een drietal assistenten. Collega’s die allen in het bezit zijn van een zwarte band en hun ervaringen graag delen met de leerlingen. Echter draait een enkeling van hen zelf nog wedstrijden, zodat ze zich blijven ontwikkelen en hun technieken geüpdate blijven.

Copyright © 2001 Vereniging The Future Kick. All rights reserved.